PrinsensMinne delar ut stipendium - Hallands Friidrottsförbund
Hoppa till sidans innehåll

PrinsensMinne delar ut stipendium

2018-06-03 12:17
PrinsensMinnes stipendium instiftades 2011 och delas ut årligen till en person verksam inom ungdomsidrotten i Halland - Sök!
  • Uppdaterad: 2018-06-03 12:17

Vem kan få stipendiet?

PrinsensMinnes stipendium instiftades 2011 och delas ut årligen till en person verksam inom ungdomsidrotten i Halland. Personen som erhåller stipendiet ska dela de värderingar som loppet PrinsensMinne står för, det vill säga glädje, sundhet och gemenskap. Stipendiaten behöver inte ha löpning som huvudsakliga idrott.

Exempel på personer som stipendiet riktar sig till är ungdomsledare som har visat ett stort engagemang och till exempel spridit sin idrott mot nya målgrupper eller ungdomar som har visat prov på gott kamratskap och fair-play eller ihärdigt och framgångsrikt har utvecklats inom sin idrott.

Hur kan man få stipendiet?

Stipendiaten utses av en jury bestående av representanter från tävlingsledningen och PrinsensMinnes huvudsponsorer. Juryn utser stipendiaten utifrån de nomineringar som har kommit in under året. Stipendiet delas ut i samband med AfterRun-partyt kvällen efter loppets genomförande.

Vad innebär stipendiet?

Stipendiet består förutom av ett diplom av en prissumma på 7 500 kr. Prissumman ska användas för att stipendiaten ska kunna vidareutvecklas inom sin idrott. Naturligtvis ingår även en fri start i nästa års lopp.

Om du vill nominera någon till stipendiet, kontakta oss med din motivering.

Med vänlig hälsning
//
Mattias Bramstång
Tävlingsledare PrinsensMinne
This is a mailto link
070-2880538
Skribent: Jan Olof Johansson
Epost: Adressen Gömd


Tingbergsvallen, Kungsbacka
Påskbergsvallen, Varberg
Falkenbergs IP
Hyltebruks IP
Sannarps IP, Halmstad
Lagaholms IP, Laholm
 

Postadress:
Hallands Friidrottsförbund
Stålverksgatan 1
302 50 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info