Hoppa till sidans innehåll

RF-Informerar

19 NOV 2021 11:38
Beslut om kompensationsstöd i början av december. Eventuellt ny ansökningsomgång! - - Ny e-tjänst gör det enklare att begära ut registerutdrag.
  • Skapad: 19 NOV 2021 11:38

I RF's senaste nyhetsbrev kan bl a läsas om:

Beslut om kompensationsstöd i början av december
Ansökan om kompensationsstöd för perioden 1 maj–28 september 2021 är avslutad och handläggning pågår. Drygt 2100 föreningar och 25 förbund har sökt stöd – något färre än tidigare perioder. Riksidrottsstyrelsen kommer att fatta beslut om stödet i början av december. Föreningarna får besked den 6 december och utbetalning sker den 7 december.

RF ser också över möjligheten att utlysa ytterligare en ansökningsomgång. I sådana fall enbart för större och mer omfattande evenemang som påverkats från oktober månad och framåt. Beslut om detta tas i början av december och RF återkommer då med ytterligare information.
Polisen har lanserat en e-tjänst där begränsat registerutdrag ur belastningsregistret enkelt kan begäras ut med hjälp av e-legitimering. Föreningar ska begära in registerutdrag för den som anställs eller har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn. Föreningen ansvarar för att kontrollen genomförs, men det är den enskilde ledaren som begär utdrag från Polisen och uppvisar det för sin förening.
Skribent: Jan-Olof Johansson
E-post: Adressen Gömd


friidrottsstatistik.se>>

Så prenumererar din förening på sin årsstatistik>>> 


Utbildningarna via UC Väst
Inbjudningar och anmälan på hemsidan www.ucvast.se
Frågor till This is a mailto link eller 0736-50 60 75 


Tingbergsvallen, Kungsbacka
Påskbergsvallen, Varberg
Falkenbergs IP
Hyltebruks IP
Sannarps IP, Halmstad
Sparbanksvallen, Laholm
 

Postadress:
Hallands Friidrottsförbund
Johnny Lingstam, Treuddsvägen 6
302 59 Halmstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordf@hallandsfriidro...

Se all info